Bidfood

Onze belangrijkste missie bij Bidfood is om bij te dragen aan jouw succes. Ongeacht of u een grootkeuken of een horecabedrijf runt, in ons ongelooflijke multi-temperatuur assortiment vindt u wat u zoekt.

Het bijdragen aan uw succes betekent dat u tijd bespaart in elke fase van het bestelproces, tot en met de ontvangst van uw producten, zodat u uw tijd kunt besteden aan het schitteren in uw beroep. Plaats uw bestelling met één klik en profiteer van de one-stop-shopping om alles op tijd te ontvangen en dat is het!

Bidfood, de eerste leverancier op de foodservicemarkt, staat bekend om zijn uitstekende service, de kwaliteit van zijn leveringen, de nabijheid van zijn klanten en zijn flexibiliteit.

Bidfood België bestaat uit meerdere distributielocaties die gespecialiseerd zijn in zowel de horeca: Bidfood De Clercq in Oudenaarde, Bidfood Makady in Dilbeek, Foster in Mechelen, Bidfood Horeca Service in Beringen en Maasmechelen. Gespecialiseerd in de grootkeuken zis er Bidfood Belgium in Thuin en Bidfood Flanders in Kruibeke. Dankzij deze rationele verdeling kan de onderneming het hele land en Luxemburg bedienen.

© Lady Chef of the year is een geregistreerd merk
van Green Seed Belgium NV

Cookie policy