njam!

Njam! is het lekkerste all round kookplatform van Vlaanderen én Nederland! Al meer dan 12 jaar zorgt njam! voor inspiratie en culinaire beleving voor iédereen die van lekker eten houdt.

Sinds de start van njam! groeide de tv-zender uit tot een heus culinair begrip met een hele waaier aan activiteiten met lekker eten als gemene deler. Njam! heeft tal van heerlijke kookprogramma’s op televisie, een populaire website met meer dan 7.000 recepten en inspirerende blogartikels, exclusieve online videoreeksen, meer dan 40 kookboeken, culi-events, samenwerkingen met de beste chefs en foodies van de lage landen, een trouwe fanbase op sociale media en tal van andere activiteiten.

 Njam! staat voor sterke partnerships en voor kwalitatieve content met lokale en internationale topchefs aan het roer. We werken steeds samen met experts in hun vakgebied. Als het culinaire platform bij uitstek vinden we het heel fijn dat de Lady Chef of the year wedstrijd terug is en stappen we graag mee in het verhaal om de vrouwelijke chefs extra in de bloemetjes te zetten.

© Lady Chef of the year is een geregistreerd merk
van Green Seed Belgium NV

Cookie policy